BOEIMEER – Op de Domino’s Pizza aan het Graaf Hendrik III-plein is zaterdagavond rond half twaalf een gewapende overval gepleegd. Volgens het signalement kwamen iets voor half twaalf twee donkere daders binnen. Een van hen had een vuurwapen bij.

De politie heeft na de overval de winkel afgezet met linten. Het aanwezige personeel werd door de politie verhoord. Een politiehond heeft de omgeving doorzocht. Bij de overval raakte niemand gewond. Of de daders een buit hebben meegenomen na de overval is niet bekend.

Zaterdagavond werd ook de brasserie De Nieuwe Baan in Prinsenbeek overvallen. Het signalement van de daders komt overeen. Het is niet bekend of het om dezelfde daders gaat. De politie is nog volop bezig met het onderzoek.

Het is niet de eerste keer dat de Domino’s Pizza aan het Graaf Hendrik III-plein word overvallen. Op 11 januari werd er ook al een overval gepleegd. Ook die overval werd rond halftwaalf  gepleegd. Die overval werd gepleegd door 1 dader. Hij vluchtte toen weg met een fiets.

Foto’s: Luuk Koenen