Op de kruising Doornboslaan – Nieuwe Kadijk zijn zondagavond rond kwart over acht twee auto’s tegen elkaar gebotst. De inzittenden van beide auto’s raakten gewond en zijn per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De twee auto’s raakten zwaar beschadigd en zijn weggesleept.

Een 40-jarige man uit Breda reed in zijn auto over de Nieuwe Kadijk in de richting van de A16 en sloeg op de kruising linksaf de Doornboslaan op. Hij kwam daarbij in botsing met een 48-jarige vrouw uit Teteringen die over de Nieuwe Kadijk reed, in de richting van de Kapittelweg. De bijrijdster van de man uit Breda, een 33-jarige vrouw uit Tilburg, bleek een gebroken enkel te hebben opgelopen. Een 9-jarig meisje uit Teteringen, inzittende van de andere auto, liep brandwonden in het gezicht op.

De politie stelt een onderzoek in naar de precieze toedracht van de aanrijding en onderzoekt o.a. of de verkeerslichten naar behoren hebben gewerkt en of er sprake was van rijden door rood licht. Ook hebben verkeersongevallenanalisten op de plek van het ongeval sporenonderzoek verricht. De politie is nog op zoek naar getuigen van het verkeersongeval. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Breda, via het telefoonnummer 0900-8844.

Foto’s: Luuk Koenen     –     UPDATE: 16 september 2013 18.38