BREDA – Een 29-jarige man uit ‘s-Gravenhage raakte gewond bij een steekincident in een woning in de Koekelarestraat. Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht. De politie arresteerde twee verdachten. Vermoedelijk gaat het om een ruzie in de relationele sfeer.

De mishandeling vond plaats op vrijdagavond rond 20.30 uur. Het slachtoffer werd korte daarna gewond aangetroffen op de Terheijdenseweg en naar een ziekenhuis overgebracht. Hij had diverse verwondingen maar was goed aanspreekbaar.

De politie startte een zoektocht naar de daders van het geweld. In de loop van de avond werd duidelijk dat de mishandeling in een woning aan de Koekelarestraat had plaatsgevonden. Bij de doorzoeking die daarop volgende, werd niemand in het bewuste huis aangetroffen. Rond 04.00 uur werden twee verdachten van het geweldsdelict gearresteerd. Het gaat om een 21-jarige vrouw uit Breda en een 20-jarige man uit Breda. Het tweetal is in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld en ingesloten. De politie onderzoekt de toedracht. Vooralsnog lijkt het te gaan om een ruzie in de relationele sfeer.

Foto’s: Luuk Koenen     –     Video: Luuk Koenen